Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Home /Creatine » Creatine / 300 g
Creatine / 300 g

Creatine / 300 g

Pret: 29.00 Lei


Cod produs: CREW65


  Cantitate:
Informatii despre "Creatine / 300 g"

Creatina monohidrata sub forma de praf ultrapur.
Stiinta a declarat creatina ca fiind un prudus foarte sigur, fara efecte secundare. insa este foarte important sa se tina cont de administrare si dizolvare corecta, in caz contrar pote aparea diiarie sau dureri de stomac. Este de stiut ca creatina are efect de retinere de apa, iar daca din cauza nedizolvarii creatina nu ajunge in interiorul celulelor musculare ci direct in intestine,in aceste cazuri „aduna” apa in locul respectiv, fapt ce cauzeaza problemele sus amintite. Creatina este recomandat mai ales sportivilor unde este necesar activitate fizica intensiva.
Cea mai mare concentratie si puritate!
Creatina monohidrata Creapure si Ultrapure
Creatina monohidrata au pornit revolutia in suplimentele pentru sportivi, prin furnizarea de rezultate comparabile cu cele ale steroizilor pentru prima data in istorie prin anii '90. Creatina fosfat din muschi este responsabila pentru donarea de grupari fosfat, folosite pentru regenerarea ATP redus la AMP in procesul contractiei musculare, si eliberarii de energie. Deci are rol de rezerva de energie, pentru contractia musculara. Mai mult, creatina este capabila sa mareasca celula musculara, marind sinteza proteinelor si retentia de apa in celule. Creatina monohidrata a fost dovedita in sute de studii, capabila sa mareasca nivelul creatinei fosfat, si creatinei libere din muschi. Aceasta conduce la cresteri rapide in volum si forta.
Rezultate pentru consumatori CREATINE
• Cresterea rapida a fortei.si a masei musculare
• Efect anabolic si antianabolic
• Cresterea celulelor musculare
• Creste performanta sportiva
INDICAÅ¢II
Administrare: (1) Folositi creatina monohidrata, in principal pe stomacul gol dupa antrenament, asociata cu carbohidrati simpli, cu indice glicemic mare.
(2) Mai multe portii zilnic, impartit in timp egal , cu 15 min. inainte de masa (ex. dimineata, inainte de pranz, seara dupa antrenament ).

Cantitate:

imparte greutatea ta in kilograme la 3. Aceasta este cantitatea in grame, pe care trebuie sa o iei in faza de incarcare (primele 5-7 zile de utilizare). Dupa aceasta perioada, folositi jumatate din aceasta cantitate pentru intretinere. Folositi cel putin 375 ml de lichid, pentru fiecare 5 grame de creatina ingerata. in timpul folosirii creatinei, fiti sigur ca sunteti hidratati bine tot timpul.

Cat timp

O cura de creatina tine normal 8-12 saptamani, dar pentru o performanta buna se poate prelungi pana la 3-4 luni.
Se dizolva intre cure se tine o pauza de minim 1 luna. Creatina monohidrata se dizolva cu apa sau suc de fructe. Fiecare 1g de creatina necesita 1dl. (minim 75ml) lichid.
Nr. portiilor 5 g/60

Profil nutritional:
O masura:1 capsula
Creatina monohidrata 650 mgl
Disponibil

100g; 120 caps; 250 caps; 300g; 500g.


TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online