Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Home /Creatine » Trans X - 6 kg
Trans X - 6 kg

Trans X - 6 kg

Pret: 300.00 Lei


Cod produs: TRA665

Aroma

  Cantitate:
Informatii despre "Trans X - 6 kg"

Bazat pe creatina si riboza, Trans-X este sistemul de transport al volumizatoarelor celulei musculare al noului mileniu. Combina efectele volumizatoare si energizante ale celor mai importante suplimente, cu un sistem de transport de generatia a 3-a. Trans-X este cel mai bun supliment anabolic, pentru cresteri rapide in masa si forta. Doza puternica de 12 grame de creatina si riboza vor crea un efect sinergic nemaiantalnit. O cantitate mare de glutamina, taurina si arginina este inclusa pentru a fi siguri ca organismul va fi propulsat intr-o stare anabolica, si sistemul imunitar va fi sprijinit.
Cele 81 de grame de dextroza sunt baza sistemului de transport. Cand sunt consumate raspunsul insulinic va fi destul de puternic, pentru ca factorii anabolici sa fie absorbiti si asimilati cu maximum de eficienta. Mai mult, luata in momente cheie, cum ar fi imediat dupa antrenament, sau imediat dupa trezire dimineata, va sprijini si incarcarea muschilor cu glicogen, rezerva lor de energie. Elementul distinctiv al sistemului de transport este acidul lipoic, el potenteaza efectele insulinei, maximizand transportul si asimilarea creatinei, si a celorlalte substante prezente in Trans-X.

Indicatii: in faza de incarcare(primele 5 zile), luati Trans-X de 2 ori pe zi, imediat dupa antrenament, si dimineata dupa trezire. Pentru mentinere, folositi dupa antrenament, iar in zilele fara antrenament, dimineata. Folositi cel putin 900ml de apa cu fiecare portie, si aveti grija sa stati bine hidratati tot timpul zilei. La nevoie luati jumatati de portie, in functie de greutatea corporala si necesitatii.

Profil nutritional pe portie: Proteina 0g; Carbohidrati 81g; Grasime 0g; Creatina monohidrata 12000mg; Riboza 2200mg; Arginina 1000mg; Taurina 1000mg; Acid lipoic 250mg; Glutamina 1000mg.

Disponibil la: 908 g,1816g, 3500 g, 6000 g.

Arome: portocala, lamaie.
Nr. portiilor: 100g/60


TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online