Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Cum cumpar ?

Comanda efectuata prin internet:

Am echipat situl nostru cu un cos de cumparaturi care poate fi umplut cu produse.
Dupa ce ati ales un produs, apasati butonul corespunzator "ADAUGA IN COS" si produsul respectiv este adaugat automat in cosul dumneavoastra de cumparaturi.
Daca doriti mai multe bucati a acestui produs, modificati la cantitate cifra, in functie de cantitatea dorita, si apasati butonul "Actualizeaza cosul".
Cosul de cumparaturi calculeaza automat suma totala a cumparaturilor dumneavoastra.

Cumparaturile pot fi continuate apasand butonul "Continua cumparaturile".
Fiecare produs ales este adaugat in cosul de cumparaturi in felul descris mai sus.


Trimiteti comanda

In partea stanga-sus a siteului, aveti cosul dumneavoastra de cumparaturi, unde apar toate produsele alese de dumneavoastra, si suma totala a acestora. Dupa ce ati terminat cumparaturile, si toate produsele dorite se afla in cosul de cumparaturi, apasati butonul "Comanda acum". Veti fi redirectionat catre cosul dumneavoastra de cumparaturi detailat, unde puteti face o ultima verificare daca toate produsele si cantitatile sunt cele dorite de catre dumneavoastra. Daca totul este ok, aveti in partea dreapta-jos butonul verde cu "Trimite comanda". Apasati pe acesta si veti fi directionat catre o alta pagina unde trebuie sa va logati pe site daca sunteti deja membru inregistrat pe siteul nostru, sau daca nu aveti inca un cont la noi pe site, tot de aici va puteti creea un cont nou, apasand butonul "Inregistreaza-te & continua".
Pe pagina nou deschisa, completati toate campurile cu datele cerute acolo (Nume, Prenume, Telefon, Adresa de email, etc...) ... Dupa ce ati terminat de completat toate datele, si ati ales o parola cu care sa va logati pe viitor, apasati butonul verde din dreapta-jos numit "Trimite & Continua".
Veti fi redirectionat din nou catre cosul dvs de cumparaturi, insa de data aceasta sunteti logat automat ca membru pe site.
Apasati butonul verde "Trimite comanda" din dreapta-jos. O sa apara pagina cu adresa de facturare, adresa de livrare, produsele din cos, si valoarea facturii.
In partea din dreapta-jos, apasati din nou pe butonul "Trimite comanda", si veti fi redirectionat catre pagina numita "Plata".
Aici, alegeti modalitatea de plata (deocamdata avem doar o singura optiune, respectiv Plata prin ramburs postal, la primirea coletului . Bifati aceasta optiune, dupa care daca doriti, puteti lasa si un comentariu despre comanda dumneavoastra. Pe urma, apasati butonul "Continua". Imediat va fi afisata factura dumneavoastra, iar comanda dvs va ajunge la noi. daca aveti conectata o imprimanta la calculatorul dvs, factura dvs va fi tiparita automat.Pentru a efectua comanda trebuie sa fiti inregistrat pe site-ul nostru.
Daca aveti deja un cont, va puteti loga folosind adresa dvs de email si parola dvs. Cautati in partea de sus a siteului in stanga, in bara de sus, optiunea [ Logare |. Dati click pe aceea optiune, si se va deschide o fereastra unde va trebui sa introduceti adresa dvs de email si parola.

In cazul in care inca nu aveti un cont ,va rugam sa apasati linkul urmator numit | Inregistrare ] si sa urmati instructiunile date. Introduceti adresa dvs. de e-mail si alegeti-va o parola, pe care va rugam sa nu o comunicati nimanui pentru a evita folosirea contului dvs. de catre alte persoane.
Pe partea stanga a pagini vedeti cosul de cumparaturi plin cu produsele alese de dumneavoastra ....
TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online