Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Home /Energizante » Hot Blood - 25 pachete
Hot Blood - 25 pachete

Hot Blood - 25 pachete

Pret: 85.00 Lei


Cod produs: HOTV67

Aroma

  Cantitate:
Informatii despre "Hot Blood - 25 pachete"

HOT BLOOD te ajuta la atingerea limitei maximale, prin creșterea volumului celulelor din sange și din mușchi, și la marirea forței, energiei și focusului mental ! Creatine, gradații de nitrogen oxid, creșterea volumului celular, energizanți, substanțe nootrop ! Noua generație Beta-alanin pentru intensificarea puterii mai bune ! imbunatațirea complexului de absorbție ! Praf aromat, fara zahar și aspartam ! Doza in fiecare punga, comoditate maxima !

Daca vrei sa atingi limita maxima la nivelul creÈ™terii volumelor celulelor din sange, muÈ™hilor, al forÈ›ei, energiei È™i al focusului mental, atunci incalzeÈ™te sangele tau cu HOT BLOOD! FaÈ›a de produsele noastre anterioare, am imbunataÈ›it aroma HOT BLOOD-lui È™i in "camera de motor" ca noutate apare beta-alanina, care are in compoziÈ›ie cea mai superba substanÈ›a de efect, din aceasta noua generaÈ›ie È™i din aceasta formula exista noul G-BOMB, asigurand un complex de absorbÈ›ie (Bioperine®, naringin). Naringinul are avantajul, ca intrand in organism prelungeÈ™te viaÈ›a activa a substanÈ›elor utile, de exemplu poate prelungi viaÈ›a activa a cofeinului cu o treime.

Beta-alanina poate ridica efectiv nivelul de carnosina, de aici rezulta reducerea oboseli mușchilor, marirea puterii și regenerarea. Toate acestea sunt dovedite stiințific, nu-i intamplator, beta-alanina este numit noul creatina!

Dozare: Amesteca o punga in 300-500 ml de apa rece, și consuma cu 30-45 de minute inainte de antrenament pe stomacul gol. in cazul in care folosiți pentru dozare de creatina, atunci și in zilele de pauza trebuie luat o punga inainte de masa, daca se poate inainte de micul dejun.

Avertizment important: Acest produs conține substanțe care modifica absorbția, poate influența efectul medicamentelor luate! Sa consultați cu medicul, inainte de a lua acest produs!

Folosirea produsului este recomandat numai persoanelor sanatoase! A nu se folosi de catre femei gravide, sau care alapteaza. Recomandam formula numai persoanelor cu minim 18 ani. A nu se folosi inainte de culcare. Cei care sunt sensibili la stimulante sa faca o testare la inceput cu o jumatate de porție.

Beta-alanina asemanator niacinei poate cauza pe piele un simț ca și amorția nu demult dupa folosire! Dar asta nu da motiv de ingrijorare, cu timpul o sa treaca.

 

Valoare nutritiva
1 portie
1 plic(20 g)
Calorii 25 kcal
Carbohidrati 7 g
Zahar 0 g
Natriu 275 mg
Kaliu 30 mg
Magneziu 15 mg
Potasiu 40 mg
Vitamina B3
70 mg

HOT BLOOD

amestec portejat

20,000 mg

 

Maximalizare volumei celulelor

- matrix de creatina multi-vectoriala:

- Tricreatin-malate, tricreatin-orotate,

- Pre-creatin factor matrix:

- Betain (TMG: trimetilglicin),

guanidinoacetic acid (glicocyamin)

- matrix de taurina multi-vectoriala:

taurin, taurin ethyl ester

Nitric Oxide & Vasodilacion maritor Valoare nutritiva - AAKG (arginine alpha ketoglutarate),

arginine ethyl ester, AKIC (arginine ketoisocaproate)

- citruline malate, citruline malate ester

- nicotinic acid

Energizante & factori nootrop

- L-tyrosine, beta-alanine, citrulline malate, citrulline malate ester, methylxanthines (caffeine), niacin, evodiamine, vinpocetine

Complex antioxidant pentru suport NO (nitrogen oxid)

- extract de ceai verde (95% polifenoli), miez de vie (95% polifenoli), NAC (N-Acetil-cistein), R-ALA (R-alfa lipon acid)

Cursa de electrolit

- kalium-dihidrogen-fosfat, magneziu-hidrogen-fosfat trihidrat

Sistem de transport activ "expressorb"

- natriu-hidrogen-carbonat, glucoza polimeri, inulin naringin, Bioperine®

Alte componente: acid citric, arome naturale și artificiale, sucraloza, acesulfam-K, coloranți


TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
RECOMANDARI
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online