Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Home /MRP » Myomax 10 in 1 / 4.54 Kg
Myomax 10 in 1 / 4.54 Kg

Myomax 10 in 1 / 4.54 Kg

Pret: 338.00 Lei


Cod produs: MYO169

Aroma

! Acest produs nu exista pe stoc!
Informatii despre "Myomax 10 in 1 / 4.54 Kg"

Myo Max™ este varianta imbunatațita și mai populara produsului Cell Max, care conține toate, cele mai bune suplimente, care fac și in sec 21 produsul cel mai bun, care a fost și pana acum. Este un MRP - inlocuitor de masa, turmix carui doza zilnica de 1-2 porții conține toate suplimentele necesare intr-o porție. Cu asta Myo Max este un "stack", adica combinația mai multor suplimente separate, in care factorii intarind alaturat in mod sinergic, funcționeaza impreuna, cum au dovedit minunat multe teste SCITEC.

Partea de proteina in Myo Max™ consta in total de proteina de zer, din concentrat de proteina de zer constantizat și izolat, amandoua sunt de cele mai bune calitate. Pe porție ajunge consumatorul la 40 g și daca numaram impreuna aminoacizii adaugate, atunci in total 49 de aminoacizi și proteine asigura nitrogen pentru musculatura. in asta pe langa altele sunt 12 g de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA), 12 g de glutamina, 3 g arginina și 1 g taurin. Pentru interesul utilitații maximale este in produs Aminogen® un enzim complex digestiv de proteina.

Partea de carbohidrați este un amestec de maltodextrin și dextroza, care a fost proiectat pentru completarea rapida a energiei, utilitea creatinei și energiei de lunga durata.

intre suplimentele speciale este primul creatina Creapure™ cu 7,5 g, care poate fi de ajuns pentru menținere, intro porțiune (1) zilnica aproape oricarui utilizator.

A doua arma uimitoare este riboza, care are un efect asemanator pentru nivelul energiei celulelelor ca creatina, dar funcționeaza in mod diferit, de aceea efectele lor se completeaza și se intaresc. Vitaminele incheie randul, care dau 50 % din doza recomandata zilnica.

Dozare: Myo Max arata efectul total langa doua porții zilnice. Sportivii cu greutate mijlocie și intermediarii pot obține rezultate deosebite cu folosirea unei singure doze zilnice. in primul rand dupa antrenament și dimineața, sau in locul unei mese in timpul zilei. Se poate folosi cu apa sau lapte degresat.


Valoarea nutrtitiva 1 portie
Proteina 40 g
Carbohidrati
58 g
Grasime 3.5
Creatina monohidrat
7500 mg
Riboza 2200 mg
BCAA
12000 mg
Glutamin
12000 mg
Taurin 1000 mg
Arginin 3000 g
Aminogen 100 mg


TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online