Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Home /MRP » Myomax Professional 10 in 1 / 1.32 Kg
Myomax Professional 10 in 1 / 1.32 Kg

Myomax Professional 10 in 1 / 1.32 Kg

Pret: 114.00 Lei


Cod produs: MYOT69

Aroma

! Acest produs nu exista pe stoc!
Informatii despre "Myomax Professional 10 in 1 / 1.32 Kg"

"Zece in unu" formula design pentru creșterea performanței și masei musculare!

Myo Max Professional este formula cea mai noua, moderna cuprinzand totul, care simplifica presupunerile și nutriția suplimentara zilnica, pentru efectul maximal. Consuma acest produs și fii pregatit pentru creștere!

Myo Max asigura 40 g din calitatea superioara cu concentrat de proteina de zer È™i izolat (CFM®WPI), care sunt bogaÈ›i in microfracÈ›iuni de proteina. 9 grame de aminoacizi sunt adaugate in formula, aÈ™a impreuna cu proteinele 49 g surse de aminoacizi transporta nitrogen in muÈ™chi.

BCAA XPRESS intarit cu matrixul de aminoacizi esenÈ›iali, Myo Max™ Professional asigura mai mult de 12 grame de aminoacizi cu lanÈ› ramificat pe doza, cei care sunt primii aminoacizi care se folosesc in timpul antrenamentului intensiv, È™i cei care stimuleaza sinteza de proteina.

Myo Max professional transporta pe doza 12 grame de glutamina, care se afla in cea mai mare cantitate in mușchi, și așa are un rol semnificativ in creșterea volumului celular, și in energizarea sistemului imunitar. Myo Max Professional conține renumitul G-Bomb, super matrixul de glutamina, cel care asigura nu numai simpla forma de glutamina, cei pe care intestinele le folosesc pe loc, dar și mai multe forme de glutamine mai stabile și biologic mai active.

Myo Max professional conține 7,5 g de creatina și o doza corespunzatuare de dextroza, care este necesar pentru optimalizarea eficienței a creatinei. Componentul de creatina in aceasta verziune profesionala a fost imbunatațit cu produsul renumit ATTACK! matrix de creatina multi-vectoriala!

Arginina care este o presubstanța a nitrogen oxidului, de asemenea se gasește in proporție semnificativa in formula Myo Max Professional, deoarece este eficient la gradarea alimentarii sangelui din țesaturi, și la incarcarea cu oxigen. Efectele nitrogen oxidului fac parte la marirea capacitații fizice și prescurtarea timpului de reacție. in locul argininului in produsul nostru se gasește Hemo-NO nitrogen-oxid intensificator complex de arginina, pentru transportare maximala nutritiva și pentru asigurarea unei "explodari" impresionante!

Pe MYO MAX Profesional am perfecÈ›ionat cu formula Palatinose™ cu absorbÈ›ie sincronizata, È™i carbohidratul cu index foarte mic de glicemie/inzulina, care asigura energie de durata È™i impiedica scaderea glicemiei. Daca asta n-ar fi de ajuns Myo Max Professional se poate mandri cu cel mai nou substanÈ›a eficienta Beta-alanina, care este gradator de putere È™i performanÈ›a! Cu adaugare de taurina È™i o scara completa de vitamine Myo Max™ Professional a devenit regele tuturor nutrientelor proiectate de ingineri! Produsul nu conÈ›ine aspartam!

Dozare: amesteca 1 porÈ›ie in minim 500 ml de lichid (apa sau lapte degresat). FoloseÈ™te Myo Max™ Professional dupa nevoile tale corporale de creatina, sau ca un turmix inlocuitor de masa. Zilnic recomandat 1-2 porÈ›ii, pe stomac gol, dupa trezire, sau cand aveÈ›i nevoie.

Gusturi: ciocolata cocos, vanilie scorțișoara

Disponibil: 1320 g - 10 porții, 4540 g - 35 porții Valoarea nutritiva 1 porție
1 porție: 132 g (~3 linguri) Valoarea energetica: 440 kcal (1840,96 kJ)
Energie din grasime: 45 kcal (188,28 kJ)

%DV (portia zilnica recomandata)
Grasime totala
5g 8%
Grasime saturati
2g 10%
Colesterin 60mg 20%
Natrium 70mg 3%
Kaliu 480mg 14%
Carbohidrat total
58g 20%
Fibra alimentara
0g 0%
Zahar 32g
Proteina 40g
Vitamina-A 50%
Vitamina-D 50%
Riboflavin 50%
Calciu 20%
Vitamina-B5
50%
Vitamina-E 50%
Niacinamid 50%
Vitamina-B12 50%
Vitamina-C 50%
Acid folic
50%
Piridoxin 50%
Tiamin 50%
Biotin 50%

ATTACK matrix de creatina multi-vectoriala: tricreatin-malat, dicreatin-malat, micronTec creatina monohidrata micronizata, creatina-etil-ester, creatin-orotat. 7500 mg

G-BOMB matrix de glutamina multi-vectoriala: acetilat glutamin analog: N-acetil-L-glutamin (NAG), forma libera de aminoacid: L-glutamin, molecula esterificata: glutamin-etil-ester, stabil glutamin dipeptid: Alanil-L-glutamin 4500 mg

<BCAA Xpress matrix de aminoacizi esenÈ›iali: izoleucina, leucina, valina 2200 mg †

Beta-alanina 2000 mg †

Hemo No matrix: arginina, arginin alfa-ketoglutarat, arginin alfa-ketoizocaproat 2000 mg †

Taurine, taurin etil ester 1000 mg †

* % DV (porția zilnica recomandata) este stabilita pe un regim cu 2000 kcal pe zi, de aceea dependent de nevoile tale pot fi mai mici ori mai mari.


TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online