Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Home /Proteine » 100% Whey Protein Professional - 920 grame
100% Whey Protein Professional - 920 grame

100% Whey Protein Professional - 920 grame

Pret: 116.00 Lei


Cod produs: 100F70

Aroma

  Cantitate:
Informatii despre "100% Whey Protein Professional - 920 grame"

Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent. Whey protein este considerat regele tuturor proteinelor pentru bodybuilding si are cea mai ridicata valoare biologica (BV). Whey protein are un profil de aminoacizi imbunatatit si o concentratie mai ridicata cu 25% de BCAA (leucine, isoleucine, valine) decat orice alta sursa de proteine. Profilul de aminoacid al 100% Whey Protein Professional este excelent, contine un procent de 47.5% din asa numitul amino acid anabolic (BCAA’s, arginina, glutamina si tirozina). 100% Whey Protein Professional contine aproximativ 10% microfractiuni intacte de proteine imunoglobuline care ajuta sistemul imunitar al corpului. Whey protein are de asemenea calitatea de sporire nepericuloasa a productiei de glutathione. Glutathione este cel mai puternic antioxidant natural din corp.100% Whey Protein Professional contine de asemenea quadrapeptide, care s-a demonstrat ca are efect analgezic , astfel incat durerea musculara dupa o munca intensa poate fi diminuata. 100% Whey Protein Professional are un procent scazut de lactoze, si este intarit cu L-glutamine, cel mai abundant aminoacid din muschii omului.
‘’Esti ceea ce mananci’’ – este un proverb. Este adevarat pana la un anumit punct dar in acelasi timp este si o inexactitate: esti ceea ce absorbi din ceea ce mananci! Din acest motiv am inclus in 100% Whey Protein Professional o enzima digestiva, asa incat grupul de proteine necesare in bodybuilding, aminoacizii vor fi utilizati la maxim in corpul dumneavoastra. Aceasta formula nu contine aspartam!

Indicatii: 100% Whey Protein Professional poate fi utilizat in combinatii cu orice masa care are continut de proteine, sau singur in cazul unor circumstante special (regim alimentar, inainte de culcare, etc.)
in functie de masa musculara si necesitatile nutritionale, folositi 1-4 doze zilnic.

Ingrediente: proteine de zer concentrate, ultrafiltrate, ce contin lactoglobulina, lactoferrina, lactalbumina si fractii de proteina imunoglobulina, cacao, aroma de cappuccino, L-glutamina, acesulfame-K, sucralosa, matrici de enzime digestive: pepsin, aminogen R.

Arome: Cappuccino, Caramel, Banana, Ciocolata, Nuca de cocos, Vanilie.
Nr. portiilor: 30g/30


TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online