Scitec-Nutrition.RO
Bun venit vizitatorule [ Logare | Inregistrare ]
Home /Speciale » C-X (Anti Cortisol) 90caps
C-X (Anti Cortisol) 90caps

C-X (Anti Cortisol) 90caps

Pret: 78.00 Lei


Cod produs: C-X473


  Cantitate:
Informatii despre "C-X (Anti Cortisol) 90caps"

C-X (Anti Cortisol) 90caps

Anti-Cortizol este o formula bazata pe Fosfatidilserina pentru gestionarea cortizolului catabolic si pentru functiile optimizate a creierului. Fosfatidilserina este necesara pentru o structura celulara normala si pentru functiile in special a tesuturile creierului - e important pentru fluiditate membrana a celulelor si plasticitatea creierului ("youthfullness"). De asemenea Fosfatidilserina poate fi folosit pentru a scade nivelurile de cortizol. Cortizolul este un hormon important catabolic dar stressul datorita traiului modern inclusiv stressul- de la antrenament, de obicei rezultate in nivelurile de cortizol crescut cronic, care este foarte nesanatoasa si poate deteriora aspectul corpului (depozite de grasime incapatanat, retine apa, etc).
A fost demonstrat ca Fosfatidilserina sporeste recuperarea, atenueaza durerea musculara, creste buna starea, si poate oferi proprietati ergogenice pentru sportivi. In formula Anti-Cortisol a fost adaugat glutamina, glicina si vitamina C pentru a oferi beneficii sinergice cu Fosfatidilserina.

Dozare: Recomandat 1-3 capsule, maxim de trei ori/ zi daca se poate imprauna cu mese. De asemenea ondicat seara sau dupa antrenament pentru a scade nivelul cortisolului.

Disponibil: 90 capsule
Compozitie Nutritiva
Portie: 2 capsule
Portii Per Cutie: 45

Amount per serving RDA%*
L-Glutamina 530 mg †
Bitter Melon 200 mg †
Vitamina C 200 mg 250%
Magnesiu 114 mg 30%

* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
Ingrediente: L-Glutamina, Momordica charantia, Acid Ascorbic, Oxide de Magneziu, Carrier (Magnesium Stearate), Gelatina (capsule).


TRANSPORT GRATUIT
Transport gratuit in toata tara
ABONAMENT PRIN EMAIL
Subscrie la newsletter:
Email:
RECOMANDARI
STIRI SI NOUTATI

Blogul lui Dan | Forum | Muzica | Jocuri | Zuma | Matrimoniale | Links

Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online